Oprichter Kurt Vannieuwenhuysen verzoent de verwachtingen van verschillende generaties en zorgt ervoor dat jullie je weg vinden in het complexe voorbereidingsproces.
Kurt

Maak kennis met Kurt

Oprichter Kurt Vannieuwenhuysen combineert 25 jaar ervaring als adviseur van kleine en middelgrote ondernemingen met een onuitputtelijke drive. Hij verzoent de verwachtingen van verschillende generaties en zorgt ervoor dat jullie je weg vinden in het complexe voorbereidingsproces. Als onafhankelijk vertrouwenspersoon heeft hij bijzondere aandacht voor de familiale vraagstukken, zonder de bedrijfsagenda uit het oog te verliezen. 

 Waarom kiezen voor Family First?

 

Vertrouwd adviseur

We faciliteren open communicatie & zorgen ervoor dat iedereen zich goed voelt in het proces.

Al 25 jaar ervaring

We werken uitsluitend voor familiebedrijven. Daarom begrijpen we jouw unieke uitdagingen en doelen als geen ander.

Kom er als gezin sterker uit

We brengen jullie samen, omdat sterke familiebanden ertoe doen.

 

We plannen voor de toekomst

We maken je opvolgers en onderneming klaar om verder te groeien.

We leggen de puzzel

We bekijken het volledige plaatje: elkaars ambities en visie, alsook de financiële en juridisch-fiscale kant.

Met garantie

Tevreden en trots kunnen terugblikken op je levenswerk én een geslaagde overdracht.

Getuigenissen

We laten graag onze klanten aan het woord

“Ik dacht dat het een moeilijk parcours zou worden om mijn zaak over te laten aan één van mijn zonen, omdat de andere zoon niet actief is in het bedrijf. Dankzij de doordachte aanpak van Kurt werd dit voor ons als moeder en vader één van de mooiste momenten uit onze carrière. De vlot geregelde overgang, waarbij alle partijen zich goed begrepen voelen, werd de spreekwoordelijke kroon op ons levenswerk.”
Patrick en Greet Terrijn
Bakkerij Terrijn
“Als jurist dacht ik alles onder controle te hebben om het advocatenkantoor vlot te laten overgaan naar één van mijn kinderen, totdat Kurt mij enkele pertinente vragen stelde. Ik kwam al snel tot inzicht dat ik zijn generalistische aanpak als expert ter zake zeker zou nodig hebben. We zijn nog volop bezig met de afhandeling, maar ik voel er mij tot nu toe heel comfortabel bij.”
Johan Durnez
Advocatenkantoor Durnez
“Kurt heeft ervoor gezorgd dat de overgang van de zaak van mijn ouders naar mij ongelooflijk vlot en fair is verlopen. Iedereen was tevreden over het eindresultaat. Hij heeft ons echt stap voor stap door het ganse traject begeleidt. Hij begreep als geen ander wat mijn ouders hun wensen waren en wat ik als opvolger verwachtte.”
Mario Mergan
Verwarming Mergan
left right
Whitepaper

Download GRATIS de whitepaper: ‘De 10 Meest Gemaakte Fouten’

Ja, ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden