Een authentieke partner die jou en je familie stap voor stap begeleidt

Maak kennis met Kurt

Oprichter Kurt Vannieuwenhuysen combineert bijna 30 jaar ervaring als adviseur van kleine en middelgrote ondernemingen met een onuitputtelijke drive en een hart voor zijn klanten. Hij verzoent de verwachtingen van verschillende generaties en zorgt ervoor dat jullie je weg vinden in het complexe voorbereidingsproces. Zijn luistervaardigheid koppelt hij naadloos aan zijn expertise om snel te kunnen schakelen met het familiebedrijf. Kurt is een old school ondernemer pur sang, hij leerde de stiel van ondernemer in de school van de harde klappen want hij kende naast vele hoogtes, ook laagtes. Hij leerde er enorm veel uit en wist zijn tegenslagen om te zetten in lessen tot succes. Wanneer je met hem in gesprek gaat zal je onmiddellijk vaststellen dat hij de geschikte man is om jouw familiebedrijf te ondersteunen. Als Onafhankelijk Expert Adviseur Familiebedrijven en Business Mentor heeft hij bijzondere aandacht voor de familiale vraagstukken, zonder de bedrijfsagenda uit het oog te verliezen.

"Oprichter Kurt Vannieuwenhuysen verzoent de verwachtingen van verschillende generaties en zorgt ervoor dat jullie je weg vinden in het complexe voorbereidingsproces."

Maak kennis met ons team

Kurt Vannieuwenhuysen

Onafhankelijk Expert Adviseur Familiebedrijven

Business mentor – Publiek spreker – Auteur

Oprichter Kurt Vannieuwenhuysen combineert bijna 30 jaar ervaring als adviseur van kleine en middelgrote ondernemingen met een onuitputtelijke drive en een hart voor zijn klanten. Hij verzoent de verwachtingen van verschillende generaties en zorgt ervoor dat jullie je weg vinden in het complexe voorbereidingsproces. Zijn luistervaardigheid koppelt hij naadloos aan zijn expertise om snel te kunnen schakelen met het familiebedrijf.

Ann De Bolle

Office Manager – Personal Assistant

Ann is al meer dan 15 jaar de betrouwbare rechterhand van Kurt die zorgt voor een vlekkeloze coördinatie van alle administratieve en operationele aspecten. Zij heeft meer dan genoeg aan één woord van Kurt, neen zelfs aan één blik, om te weten wat hij bedoelt en wat er moet gedaan worden. Zij is de olie van de Family First motor die ervoor zorgt dat we elke rit vlekkeloos kunnen uitrijden. Onze administratieve duizendpoot, gekenmerkt door haar proactieve aanpak, oog voor detail en onvoorwaardelijke inzet, garanderen een gestroomlijnde werking van Family First.

Céline De Cuyper

Backoffice – Event Manager

Céline ondersteunt de backoffice voor een vlotte administratieve werking. Daarnaast coördineert ze alle marketingactiviteiten en organiseert ze piekfijn de evenementen binnen Family First. Haar creativiteit en talent voor organisatie staan centraal. Deze jongste telg van ons team bewijst elke dag haar meerwaarde. Zij is niet alleen to-the-point en hands-on, zij behoudt steeds haar kalmte in alle drukte die events en deadlines soms meebrengen. Zij is het bewijs dat “de jeugd van tegenwoordig” ook ambitieus en toegewijd kan zijn.

Luce-Anne Lamberts

Adviseur Familiebedrijven

Luce-Anne excelleert in het begrijpen van individuele behoeften van mensen. Steeds opnieuw slaagt zij erin de mens achter de ondernemer te doorgronden en ten volle te begrijpen. Tel daar haar enorm vermogen om te optimaliseren en probleemoplossend te denken bij op en dan weet je dat deze klasse dame een troef is die Family First graag uitspeelt bij haar klanten.

Kris Van den Borre

Adviseur Familiebedrijven

Met een diepgaande kennis van onroerend goed in combinatie met zijn enorme ervaring in de wereld van financiële analyses en controlling, biedt Kris waardevol advies en begeleiding aan ondernemers bij Family First. Geef Kris enkele kerncijfers van het familiebedrijf en hij gaat onmiddellijk aan de slag om het bedrijf te rentabiliseren. En geloof het, hij slaagt daar merkelijk genoeg bijna altijd in. We noemen hem niet voor niets onze financial wizard.

Waarom kiezen voor Family First?

Vertrouwd adviseur

We faciliteren open communicatie & zorgen ervoor dat iedereen zich goed voelt in het proces.

Al 25 jaar ervaring

We werken uitsluitend voor familiebedrijven. Daarom begrijpen we jouw unieke uitdagingen en doelen als geen ander.

Kom er als gezin sterker uit

We brengen jullie samen, omdat sterke familiebanden ertoe doen.

We plannen voor de toekomst

We maken je opvolgers en onderneming klaar om verder te groeien.

We leggen de puzzel

We bekijken het volledige plaatje: elkaars ambities en visie, alsook de financiële en juridisch-fiscale kant.

Met garantie

Tevreden en trots kunnen terugblikken op je levenswerk én een geslaagde overdracht.
Getuigenissen

We laten graag onze klanten aan het woord

Whitepaper

Download GRATIS onze whitepapers.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.