Onze missie

Er bestaan succesverhalen over familiebedrijven die zonder moeilijkheden werden overgedragen aan de kinderen of kleinkinderen. Maar de realiteit is dat het vaak mis loopt. Soms zijn de overlaters niet klaar om de zaak echt te verlaten. Soms veronderstelt men dat de kinderen bereid en bekwaam zijn, maar blijkt dat een misrekening. Het worden echte familiedrama’s. Om dit te vermijden, besliste Kurt Vannieuwenhuysen om zich hier verder in te verdiepen.

"Het is onze hogere missie om de Vlaamse economie te blijven ondersteunen door de familiebedrijven in familiale handen te behouden."

Missie

Het is onze missie om familiebedrijven te helpen bij een succesvolle generatiewissel met bijzondere aandacht voor de gemoedsrust en continuïteit op lange termijn.

Visie

Om onze missie te ondersteunen, is het onze visie om in gesprek te gaan met ALLE betrokkenen en vanuit een holistische totaalaanpak de continuïteit van het familiebedrijf te verzekeren en dit met bijzondere aandacht voor zowel het individu, als de onderneming en de eigendom ervan.

Whitepaper

Download GRATIS onze whitepapers.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.